Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μόνο αν έχει αποσταλλεί από την εταιρία κάτι διαφορετικό από αυτά που επιλέξατε στην παραγγελίας σας, ή αν υπάρχει προϊόν κακοποιημένο ή κατεστραμμένο μέσα στο δέμα που θα παραλάβετε. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο φορτωτικής της εταιρίας courier. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων.


Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6986995135 ή στείλτε μας μήνυμα μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.
Η επιστροφή των προϊόντων συνιστάται να πραγματοποιείται με την ίδια μεταφορική εταιρία courierμε την οποία έγινε η παράδοση.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό μετά από έλεγχο του προϊόντος.
Σε περιπτώσεις λανθασμένων, κατεστραμμένων ή γενικότερα ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα. 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ


Τα προϊόντα που δέχονται άρωμα δεν είναι έτοιμα , αλλά ετοιμάζονται βάση παραγγελίας. Για τον λόγo αυτό δεν επιστρέφονται-αλλάζονται εκτός αν έχει αποσταλλεί από την εταιρία κάτι διαφορετικό από αυτά που επιλέξατε στην παραγγελίας σας, ή αν υπάρχει προϊόν κακοποιημένο ή κατεστραμμένο μέσα στο δέμα που θα παραλάβετε.Αν κάτι από τα παραπάνω συμβαίνει, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης και να αντικατασταθούν άμεσα. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων.


Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6986995135 ή στείλτε μας μήνυμα μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.
Σε περιπτώσεις λανθασμένων, κατεστραμμένων ή γενικότερα ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.
Η επιστροφή των προϊόντων συνιστάται να πραγματοποιείται με τηνίδια μεταφορική εταιρία courier με την οποία έγινε η παράδοση.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει:


η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής
το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του
το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ Απ. Λιανικής , Φόρμα Παραγγελίας κ.ο.κ)
Ακύρωση παραγγελιών


Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί,συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς. Η διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικώς 2104200131 είτε με email στο info@elegante.gr

X
0
    0
    Καλάθι
    Άδειο καλάθιΕπιστροφή