• Grid
  • List
  • 2
  • 3
  • 4

Βλέπετε 1–12 από 39 αποτελέσματα

  • 8.00
    ΔΡΟΣΕΡΟ GEL ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΧΡΗΣΗ: ΑΠΛΩΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ
  • 9.00
    Περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις συμπεριλαμβανομένων 20 μετάλλων , 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών γι’αυτό τις περισσότερες φορές η αλόη χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος, όπως εγκαύματα, κάλους, ουλές, έρπη.
  • 4.00
    Περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις συμπεριλαμβανομένων 20 μετάλλων , 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών γι’αυτό τις περισσότερες φορές η αλόη χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος, όπως εγκαύματα, κάλους, ουλές, έρπη.
  • 6.00
    Περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις συμπεριλαμβανομένων 20 μετάλλων , 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών γι’αυτό τις περισσότερες φορές η αλόη χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος, όπως εγκαύματα, κάλους, ουλές, έρπη.
  • 9.00
    Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Το έλαιο Argan παράγεται από τους πυρήνες του ομώνυμου δένδρου, που ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.
  • 14.00
    Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Το έλαιο Argan παράγεται από τους πυρήνες του ομώνυμου δένδρου, που ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.
  • 10.00
    Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Δεν είναι τυχαίο που το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα σημαίνει «το Δέντρο της Ζωής». Λόγω της τροπικής του προέλευσης σε θερμοκρασίες κάτω των 20ΒΑΘΜΏΝ ΚΕΛΣΊΟΥ , αρχίζει να κρυσταλλοποιείται...Μην σας ανησυχεί. Με τη διαδικασία μπεν μαρι ή πάνω σε κάποιο θερμαντικό σώμα ή στο φούρνο μικροκυμάτων , θα έλθει και πάλι στην αρχική ρευστή μορφή του. Η διαδικασία αυτή δεν μειώνει την δραστική ικανότητά του.
  • 5.00
    Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Δεν είναι τυχαίο που το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα σημαίνει «το Δέντρο της Ζωής». Λόγω της τροπικής του προέλευσης σε θερμοκρασίες κάτω των 20ΒΑΘΜΏΝ ΚΕΛΣΊΟΥ , αρχίζει να κρυσταλλοποιείται...Μην σας ανησυχεί. Με τη διαδικασία μπεν μαρι ή πάνω σε κάποιο θερμαντικό σώμα ή στο φούρνο μικροκυμάτων , θα έλθει και πάλι στην αρχική ρευστή μορφή του. Η διαδικασία αυτή δεν μειώνει την δραστική ικανότητά του.
  • 7.00
    Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Δεν είναι τυχαίο που το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα σημαίνει «το Δέντρο της Ζωής». Λόγω της τροπικής του προέλευσης σε θερμοκρασίες κάτω των 20ΒΑΘΜΏΝ ΚΕΛΣΊΟΥ , αρχίζει να κρυσταλλοποιείται...Μην σας ανησυχεί. Με τη διαδικασία μπεν μαρι ή πάνω σε κάποιο θερμαντικό σώμα ή στο φούρνο μικροκυμάτων , θα έλθει και πάλι στην αρχική ρευστή μορφή του. Η διαδικασία αυτή δεν μειώνει την δραστική ικανότητά του.
elGreek
X